wielen tv standaard

Verrijdbare tv standaard

Niet elke tv standaard op wielen kun je gemakkelijk verrijden maar een tv standaard die verrijdbaar is wordt vaak gedacht dat je hiermee gemakkelijk de tv standaard verrijdbaar kunt maken en naar elke plek die je wilt, in praktijk valt dit er tegen want de wieltjes bij de meeste consumenten standaards zijn hierop niet gebouwd en dan is ook de ondergrond van belang, op tapijt rijden ze niet maar vlakke vloeren zoals hout, parket, pvc, steen e.d. is beter om de standaard op te laten rijden.

De wielen van een tv standaard

Een televisie standaard verrijdbaar maken gaat meestal niet, bij het ontwerp wordt er meestal gekozen om er direct wielen eronder te plaatsen of niet, achteraf monteren wordt dus moeilijk. Er zijn ook vele verschillende soorten wielen op deze tv vloersteunen gemaakt, zo zijn de meeste van kunststof en kunnen nogal snel slijten, koop je een betaalbare tv standaard en de wielen zijn versleten dan kun je deze gemakkelijk bijbestellen, vaak zijn bij de goedkope tv standaards geen vervangbare wielen verkrijgbaar. Een rijdende tv standaard is vaak wenselijk denk alleen maar als je wilt stofzuigen, hoe gemakkelijk is het dan niet om de televisie standaard even opzij te rijden, te stofzuigen en weer terug te plaatsen op zijn plek.

Verschil tussen een tv voet en een tv standaard?

Een tv voet wordt een originele voet mee bedoelt die bij de tv wordt meegeleverd, dit is geen universele tv voet. Vooral bij de nieuwste LED en OLED televisies zie je dat er vast tv voeten worden meegeleverd, deze zijn niet draaibaar, een draaibare tv voet zou dan een hele goede optie kunnen zijn als vervanger van de tv voet. Ook kun je een universele tv voet kopen, deze zijn er ook te kust en te keur te koop, let goed op wat je koopt want een hele goedkope tv voet zouden wij adviseren om niet te kopen, vaak is de kwaliteit erg slecht doordat de voetplaat en buis van dun staal of glas zijn. Ook kun je ervoor kiezen om de vaste Samsung tv voet te verwisselen voor een universele televisie standaard die wel draaibaar is, er is op het internet te kust en te keur aan universele tv voeten of tv tafelstandaards leverbaar.

tv voet draaibaar

Een voorbeeld van een universeel draaibare tv voet.

Waarom kiezen voor TvStandaards.nl?

Dit is de reden waarom

Elke gewenste plek

Een tv standaard is gemakkelijk op elke plek te plaatsen.

Makkelijk tv bevestigen

In een handomdraai heb je de tv op de standaard geïnstalleerd.

Kabels wegwerken

Eenvoudig de kabels wegwerken in de kolom van de tv standaard

Reviews

Wat onze klanten vinden

Goed telefonisch advies ontvangen, zeer degelijk product en ben tevreden met het resultaat.
H. Hoek
Den Haag
Voor onze vergaderruimte een grote tv standaard gekocht voor twee televisies, zwaar maar stevig.
Brinkman
Deventer
Omdat ik dichtbij woon kon ik het artikel snel ophalen en stond dezelfde avond in de woonkamer.
Kees van Dongen
Amstelveen

De televisie merken