professionele tv standaards

Professionele tv standaards

Een professionele tv standaard wordt vooral zakelijk gebruikt in bijvoorbeeld de ontvangst hal, vergaderzaal of boardroom en veel op beurzen.

Een vloerstandaard bestaat altijd uit minimaal drie onderdelen: de voetplaat, de kolom en de beugel, daarnaast zijn er verschillende accessoires verkrijgbaar zoals een plateau voor een laptop of webcam. De kolom bepaald de hoogte en deze onderdelen zijn allemaal los verkrijgbaar en verschillende hoogtes, denk aan 110, 150, 180 en 200cm. Mocht je dus ooit een kolom kopen van 150cm en later kom je erachter dat je toch een hogere kolom nodig hebt dan kun je een losse kolom kopen en hoef je niet een compleet nieuwe vloerstandaard te kopen.

Je kunt bij professionele tv vloerstandaards ook keuze maken of je 1 tv wilt ophangen of meerdere, in bovenstaand voorbeeld kun je maar liefst 4 televisies ophangen aan een verrijdbare tv standaard. De rijdende standaards hebben zeer stevige wielen maar is ook wenselijk i.v.m. met het hoge aantal kilogrammen wat de tv standaard kan dragen. Verschillende opties en van LCD Standaards en prijsverschil in tv standaarden zijn enorm veel bij een rondgang op het internet.

elektrische tv standaards

Elektrische tv standaards

Je zoekt een standaard voor de tv, de elektrische tv standaard lijkt op een elektrische tv lift met elektrische hoogteverstelling  en worden veelal gebruikt in zakelijke oplossingen maar ook veel op scholen en instellingen en niet te vergeten op beurzen. Vloerstandaards die elektrisch worden bediend worden geleverd met een afstandsbediening en worden aangestuurd d.m.v. een infrarood, radiografisch of bluetooth signaal en hebben uiteraard altijd een stroom aansluiting nodig. Het grote voordeel is dus dat je de tv standaard op de gewenste hoogte plaatst met een druk op de knop.

Een voordeel van zo’n tv vloerstandaard is dat je de tv niet handmatig hoger of lager moeten zetten en dat dit dus automatisch wordt gedaan, het nadeel is dat je een stroompunt in de buurt moet hebben en bij het zoekraken van de afstandsbediening kun je standaard niet meer gebruiken. Een voorbeeld staat hierbij afgebeeld, dit een is een Chief elektrische tv standaard, bekend om zijn professionele tv standaards.

Deze standaards zijn in het geheel geen goedkope opties, als je een goedkope tv standaard zoekt klik dan op de link.

Waarom kiezen voor TvStandaards.nl?

Dit is de reden waarom

Snel opbouwen

Professionele tv standaards zijn zo opgebouwd en scheelt tijd

Stevig staal

Doordat het sterk en robuust is afgewerkt gaan ze heel lang mee

Universeel uitbreidbaar

Gemakkelijk losse onderdelen te krijgen en uit te breiden.

Reviews

Wat onze klanten vinden

Zeer ruim assortiment en prijs/kwalitiet is prima
Henk Havenaar
Rotterdam
Snelle levering, compleet pakket met bouten voor meerdere maten/lengten, goed verpakt
Kees Brouwer
Zaandam
Onze kantoren hebben allemaal zo'n tv standaard, prima geregeld en bezorgd zoals afgesproken
Grashuis
's-Gravenhage

Onze leveranciers