samsung tv standaard

Samsung TV standaard

Je wilt je Samsung tv ophangen aan een tv vloerstandaard i.p.v. een Samsung tv ophangen aan de muur, denk goed na welk ophangsysteem je voor kiest want het zijn twee totaal verschillende systemen. Het ophangen van de Samsung tv kan verschillen van andere merken televisies zoals Philips TV of LG TV, ook een Samsung curved tv ophangen heeft andere handelingen nodig dan als je een Samsung Qled TV ophangen gaat. Het meest gebruikelijke ophangsysteem van je Samsung tv vind je hier.

Je Samsung smart tv ophangen bekijk dan goed de handleiding van je Samsung tv, hierin staat exact beschreven wat je hier allemaal voor nodig hebt, ten opzicht van vele andere tv fabrikanten gebruiken zij een M8 bout voor de Samsung tv en veelal de Samsung spacers ofwel hulpstuk voor wandbevestiging,  die meestal bij de tv meegeleverd is. 

De Samsung televisie aan de wand monteren gaat hetzelfde als op een Samsung standaard, hier is geen verschil maar lees wel altijd eerst de handleiding want hierin wordt ook vermeld welke Samsung vesa schroeven M8 dienen te worden gebruikt.

Samsung muurbeugel

Welke Wall-Mount is geschikt voor mijn Smart TV?

Bij het kiezen van een Samsung muurbeugel zijn de afmetingen, het productiejaar en de stijl van het scherm (Curved/Flat) van jouw Smart TV belangrijke aandachtspunten. Als je niet zeker weet in welk jaar jouw TV gemaakt is, of hoe groot deze is, kunt je de modelcode van jouw apparaat opzoeken om in deze FAQ de juiste Samsung muurbeugel te vinden.
Je kunt je Samsung tv prima ophangen aan een muurbeugel van muurbeugel.nl, deze levert kwalitatieve en tegen scherpe prijzen Samsung muurbeugels voor zowel vlakke als curved televisies. Zij werken ook met een handige keuzehulp zodat je zeer gemakkelijk en snel het juiste type tv kunt selecteren en de beschikbare tv muurbeugels worden getoond.

No Gap Wall-Mount tv-beugel voor Samsung QLED TV

Op zoek naar een muurbeugel voor je QLED-televisie van Samsung? Heb je net een mooie Samsung tv gekocht en wil je deze ophangen? Of staat je QLED tv op een tv meubel maar wil je ruimte besparen door je tv met een tv beugel op te hangen aan de muur, Samsung heeft specifiek voor zijn eigen Qled modellen de no gap wall-mount ontwikkeld. Met deze speciale muurbeugels kan jouw QLED TV plat tegen de muur bevestigd worden, zonder spleet tussen de TV en de muur.

Er zijn verschillend soorten Samsung tv beugels uit de no gap serie en hieronder tonen wij de verschillende Samsung tv beugels.

no gap wallmount samsung tv

WMN-M10EA

samsung wmn-m10ea no gap wallmount

Voor QLED Smart TVs (productiejaar 2017) van 49 tot 65 inch.

WMN-M11EA

samsung wmn-m11ea no gap wallmount

Voor QLED Smart TVs (productiejaar 2017) van 49 tot 65 inch.

WMN-M12EA

samsung wmn-m12ea no gap wallmount

Voor QLED Smart TVs (productiejaar 2018) van 49 tot 65 inch.

WMN-M20EA

samsung wmn-m20ea no gap wallmount

Voor QLED Smart TVs (productiejaar 2017) met 75 inch.

WMN-M21EA

samsung wmn-m21ea no gap wallmount

Voor QLED Smart TVs (productiejaar 2017) met 75 inch.

WMN-M22EA

samsung wmn-m22ea no gap wallmount

Voor QLED Smart TVs (productiejaar 2018) met 75 inch.

Boven: de video hoe de Samsung no gap wallmount geïnstalleerd wordt.

Waarom kiezen voor een no gap wallmount van Samsung?

Dit zijn de voordelen

Vlak tegen de wand

Supervlak tegen de wand

Eenvoudig monteren

Vrij snel te installeren

Duidelijke handleiding

Meegeleverd in meerdere talen

Wat zijn de nadelen van een no gap wallmount van Samsung?

Dit zijn de Nadelen

Alleen voor Samsung Qled

Niet draaibaar

Echt niet goedkoop

samsung-qled-tv-ophangen

Met de Samsung ambient mode “verdwijnt” de tv in de muur.